Op vakantie naar curacao?

Bekijk de speciale acties op TUI.nl ->

Playa Porto MariPlaya Porto Mari Curacao

Bij vele toeristen is Playa Porto Mari bekend doordat het 1 van de mooiste stranden van het eiland is. Vanaf Willemstad is het 30 kilometer naar westpunt rijden. Vervolgens de afslag naar Sint Willibrordus nemen en dan ben je al heel dicht bij. Het is geen openbaar strandje en bij de entree wordt er 5 gulden per persoon aan entree gevraagd. Dit betekend niet dat je gebruik mag maken van de bedjes, hiervoor gelden weer andere tarieven. Maar dan krijg je er ook zeker wat voor terug, dus voor een dagje heerlijk genieten is dit alsnog natuurlijk aan de lage kant. Niet enkel op het strand is het lekker genieten, ook de onderwater wereld heeft veel te bieden. In het weekend kan het strandje wel druk ogen, mede doordat het ook vrij smal is. Enkel door de weeks is het al een stuk rustiger.

Faciliteiten & ervaringen

Het is een uitgebreid strand met vele faciliteiten. Op alles is gelet en dus is een dagje op Playa Porto Mari alles behalve primitief. Ook is er een lekker restaurant en bar met prima prijzen aan het strand. Natuurlijk de brandende zon een gehele dag op het lichaam is niet verstandig, zelfs niet met insmeren. Hiervoor zijn zeker genoeg plekken met schaduw en parasollen.

Een hele mooie ervaring was de zonsondergang. Het is daarom zeker de moeite waard om nog wat langer op het strand te blijven dan 17.00, het word dan namelijk ook wat rustiger en met een drankje is het schitterend om de zon in de zee te zien zakken.

FaciliteitAanwezig?
Parkeerplaats:Genoeg
Bewaking:Ja
Ligbedden:Veel
Parasols:Voldoende
Eet gelegenheid:Ja
Drink gelegenheid:Ja
Winkels:Nee
Toiletten:Ja
Douches:Ja
KenmerkUitkomst
Grootte:Groot maar smal
Strand:Fijn zand
Onderwater:Prachtig
Schoon:Schoon
Drukte:Vrij druk
Afstand van Willemstad:30 minuten
Doelgroep:Toeristen
Ontspanning:Ja
Algemene beoordeling:1 van de mooiste stranden

Foto’s van Playa Porto Mari

Porto Mari

Video’s

[fusion_youtube id=”M24eDXK1VqU” alignment=”” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=””][/fusion_youtube]