Op vakantie naar curacao?

Bekijk de speciale acties op TUI.nl ->

Playa JeremiPlaya Jeremi Curacao

Playa Jeremi is gelegen tussen Playa Lagun en de Grote knip. Het ligt wel vrij afgelegen en dit zorgt ervoor dat ook niet veel toeristen dit strand ontdekt hebben. Langs de weg staat er plotseling een bord waarop het strand staat aangeven, vervolgens vrij vlot in de remmen om een onverharde weg in te slaan. Rijd hier rustig om vervolgens bij een kleine parkeerplaats aan te komen. Om te snorkelen is het een lekker rustig strand. Let er wel op, zoals op ieder strand, laat geen spullen in de auto liggen. De rust brengt het mooie naar boven, zo blijf je bij de basis. Een lekker strandje met een prachtige zee!

Faciliteiten & ervaringen

De faciliteiten zijn er nauwelijks en daarom is het geen strand wat moet worden bezocht voor de luxe. Het pure Curaçao komt des te meer naar boven. Prima voor een middagje met de snorkelset op pad te gaan. De toegang is gratis en er zal gezorgd moeten worden voor eigen voorzieningen. Het onderhoud aan de paar palapa’s die er staan is er niet en daarom is het wel vervallen. Een prachtig privé strandje op Curaçao die wel vrij afgelegen ligt van o.a. Mambo Beach en Jan Thiel.

FaciliteitAanwezig?
Parkeerplaats:Aantal
Bewaking:Nee
Ligbedden:Nee
Parasols:Ja
Eet gelegenheid:Nee
Drink gelegenheid:Nee
Winkels:Nee
Toiletten:Nee
Douches:Nee
KenmerkUitkomst
Grootte:Gemiddeld
Strand:Zand/kiezel
Onderwater:Gemiddeld
Schoon:Mwah
Drukte:Rustig
Afstand van Willemstad:35 minuten
Doelgroep:Wisselend
Ontspanning:Ja
Algemene beoordeling:Rustig strand gelegen tussen mooiere stranden

Foto’s van Playa Jeremi

Playa Jeremi

Video

[fusion_youtube id=”66a308UeNlQ” alignment=”” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=””][/fusion_youtube]