Op vakantie naar curacao?

Bekijk de speciale acties op TUI.nl ->

Mambo Beach
Mambo Beach Curacao

Waarschijnlijk het bekendste strand van het eiland onder de toeristen. Mambo Beach Boulevard, stamt af van de strandtent Mambo Beach die heel populair was. Deze strandtent is nu van naam veranderd, maar het strand heeft deze naam behouden. Voor sommige staat dit strand ook bekend onder de naam, Seaquarium Beach.

Op Mambo is er altijd wel wat te beleven en de boulevard zelf ziet er heel erg netjes uit. Van overdag relaxen op het strand met voldoende mogelijkheden tot het eten van een lunch of snack, tot diverse winkels waar u alles kunt kopen wat nodig is voor op het strand. Ook s’avonds zijn er genoeg feestjes met uiteraard de wel bekende happy hours. Zo is dit een strand met alle faciliteiten bij elkaar en waar u prima kunt vertoeven. Het mooie is dat er een aantal hotels direct aan dit strand liggen. Dichterbij het strand is dan ook niet mogelijk. Vanuit het hotel direct het strand op lopen, het ideale vakantie gevoel!

Faciliteiten & ervaringen

FaciliteitAanwezig?
Parkeerplaats:Veel
Bewaking:Ja
Ligbedden:Ja
Parasols:Ja
Eet gelegenheid:Ja
Drink gelegenheid:Ja
Winkels:Zeker
Toiletten:Ja
Douches:Ja
KenmerkUitkomst
Grootte:Groot
Strand:Zandstrand
Onderwater:Niet heel bijzonder
Schoon:Schoon
Drukte:Druk
Afstand van Willemstad:10 minuten
Doelgroep:Toeristen
Ontspanning:Zeker
Algemene beoordeling:Hip strand met veel faciliteiten en boulevard

Foto’s van Mambo Beach

Mambo Beach

Video’s

[fusion_youtube id=”OZ0Y_a_EgFU” alignment=”” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=””][/fusion_youtube]