Op vakantie naar curacao?

Bekijk de speciale acties op TUI.nl ->

Boca Santa CruzBoca Santa Cruz Curacao

Bij veel toeristen is Boca Santa Cruz niet heel bekend, hier zijn dan ook voornamelijke lokale mensen te vinden, ook wel bekend als Playa Santa Cruz. Het grote voordeel hieraan is de rust die het met zich mee brengt. Ook zijn er geen kosten aan dit strand verbonden. Geen probleem om je eigen eten en drinken mee te nemen. Ook het gebruik van de barbecue zou geen uitzondering zijn. Heerlijk in de loop van de avond een barbecue aansteken en bij de ondergaande zon genieten met je vrienden. Wil je naar de blauwe kamer of naar het zwarte strand gaan, dit kan vanaf Boca Santa Cruz. Zowel lopend als met Captain Goodlife.

Faciliteiten & ervaringen

Het strand zelf word weinig onderhouden, dit is best jammer. Een mooie baai, maar waar helaas ook regelmatig wat afval ligt. Dit gebrek aan onderhoud is ook te zien aan de picknicktafels en de daar bijbehorende papala’s. Er is wel lekker plek in de schaduw, maar er zijn geen lekker strandbedjes. Het strand zelf is zelf ook niet het mooiste, soms komen de graspollen er bovenuit. Het klinkt allemaal niet heel positief, maar liever de waarheid dan dat je er voor niks heen rijdt. Het blijft een heerlijk strand voor de rust en om er met een groep vrienden/familie een geweldige middag/avond te hebben.

FaciliteitAanwezig?
Parkeerplaats:Genoeg
Bewaking:Nee
Ligbedden:Nee
Parasols:Ja
Eet gelegenheid:Ja
Drink gelegenheid:Ja
Winkels:Nee
Toiletten:Ja
Douches:Nee
KenmerkUitkomst
Grootte:Groot
Strand:Zand/kiezel
Onderwater:Gemiddeld
Schoon:Soms
Drukte:Rustig
Afstand van Willemstad:30 minuten
Doelgroep:Locals
Ontspanning:Ja
Algemene beoordeling:Rustig strand met genoeg ruimte, niet het mooiste

Foto’s van Boca Santa Cruz

Boca Santa Cruz

Video

[fusion_youtube id=”Yxq6-tenUEk” alignment=”” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=””][/fusion_youtube]