Op vakantie naar curacao?

Bekijk de speciale acties op TUI.nl ->

Blue Bay

Op het Blue Bay Resort zit een strand waar men Blue Bay Curacaoook van buitenaf gebruik van kan maken. Hierbij zal bij aankomst moeten worden aangegeven dat er een bezoekje word gebracht aan het strand. Na de auto te hebben geparkeerd loop je eerst voorbij een bar/restaurant om vervolgens onder de palmbomen het strand op te lopen. Een vrij diep en breed strand wat in een klein baaitje ligt. Er is genoeg keuze tussen plekken in de zon en in de schaduw. Mede dankzij de vele palmbomen en diverse palapa’s.

Er is gelijk de mogelijkheid om de zee in te lopen, let op dat er wel enkele stenen liggen waar je aan kan stoten. Waterschoentjes is dan handig op sommige plekken, maar niet 100% nodig als er vrij snel word gezwommen en voorzichtig word gelopen.

De aanwezigheid van veel rotsen is natuurlijk ideaal om te snorkelen. Naast de standaard visjes van Curacao is er ook de mogelijkheid om een inktvisje of een moreen te spotten. Helaas zijn deze niet op video vast gelegd, maar dat kan mogelijk nog komen!

Kosten

Verblijf je op het Blue Bay in een hotel dan zijn er geen kosten verbonden aan het strand. Met een beachpas is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van een handdoeken service. Kom je echter van buiten het resort een dagje het strand bezoeken dan bedragen de kosten 15 gulden per persoon. Dan mag er uiteraard wel gebruik gemaakt worden van de faciliteiten en kan je optimaal genieten van het prachtige strand, waar het over het algemeen vrij rustig is.

Faciliteiten & ervaringen

FaciliteitAanwezig?
Parkeerplaats:Voldoende
Bewaking:Ja
Ligbedden:Ja
Parasols:Ja
Eet gelegenheid:Ja
Drink gelegenheid:Ja
Winkels:Dive shop
Toiletten:Ja
Douches:Ja
KenmerkUitkomst
Grootte:Vrij groot
Strand:Kiezels
Onderwater:Veel rotsen, veel variatie
Schoon:Ja
Drukte:Valt wel mee
Afstand van Willemstad:15 minuten
Doelgroep:Vrij jong
Ontspanning:Goed mogelijk
Algemene beoordeling:Heerlijk strand voor dagje uit

Foto’s van Blue Bay

Blue Bay Beach

Video’s

[fusion_youtube id=”Lc80BhC7bWE” alignment=”” width=”600″ height=”350″ autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=””][/fusion_youtube]