Op vakantie naar curacao?

Bekijk de speciale acties op TUI.nl ->

Vertrek vanaf Schiphol

Om vanuit Nederland naar Curacao te vliegen is momenteel de enige optie om vanaf Schiphol te vertrekken. Er zijn dagelijks meerdere vluchten naar Curacao en dit kan zowel via Arke als KLM. Bij het boeken van de vakantie zal je al wat informatie ontvangen over de vlucht.

Vervoer naar het vliegveld

Er zijn talloze manieren om van en naar Schiphol te gaan. Hierbij zal de factor afstand en gemak een grote rol spelen bij de keuze. Het feit is dat iedereen vanuit het hele land genoeg keuze heeft om snel en gemakkelijk op Schiphol te komen. Hieronder zullen we de opties doornemen, wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden.

Openbaar vervoer

Zeer populaire manier door grote bereikbaarheid. Zo kunt u kiezen voor de trein of een (pendel)bus. Vanuit het hele land rijdt de trein en woon je dichtbij Schiphol, dan is een bus ook een gemakkelijke optie. Na aankomst op Schiphol hoef je niet verder na te denken over het wegzetten van de auto. De kosten zullen erg verschillen vanaf de locatie waar vandaan je vertrekt.

(Travel) taxi

Voor het ultieme gemak is het kiezen voor een taxi de juiste. Namelijk opgehaald worden en voor de deur worden afgezet. Kans op vertraging is gering en dit zorgt voor zo min mogelijk stress. Ruimte genoeg voor genoeg koffers, zonder hier mee te slepen. Natuurlijk is het wel 1 van de duurste oplossingen om bij Schiphol te komen.

Met de auto

Erg populair is het gaan met de auto. Dit is comfortabel en biedt de laagste drempel. Hierbij kan er gekozen worden om andere je te laten brengen, of zelf te rijden. Wanneer andere bereidt zijn je af te zetten is dit natuurlijk ideaal. Bij de vertrekhal kan je uitstappen en zonder zorgen kan je naar de incheckbalie lopen. Kies je ervoor om zelf te rijden, dan zal de auto geparkeerd moeten worden. Gelukkig zijn hier genoeg mogelijkheden voor.

Parkeren bij Schiphol

Hoe populair het eigen vervoer is, blijkt het de vele parkeermogelijkheden die Schiphol en externe bedrijven bieden. Benieuwd naar de verschillende aanbieders van parkeerplaatsen? Bekijk hieronder de twee meest populaire parkeerplaatsen onder de vakantiegangers

Smart Parking van Schiphol

Budgetparking

Voor de thuisblijvers

Het volgen van de vlucht kan zeer eenvoudig. Zo kan er gezien worden of de vlucht op tijd is vertrokken en wordt deze gedurende vlucht continue geüpdate. Zo uitgebreid dat je zelfs kan zien waar de vlucht zich bevindt. Het enige wat hiervoor nodig is, is het vluchtnummer. Bekijk hieronder de verschillend vluchtnummers, kies het juiste vluchtnummer en volg ze op de voet!

ArkeKLM
OR0361KL0735
OR0362KL0736
OR0363KL0761
OR0364KL0785
OR0367
OR0368
OR0369
OR0370