Op vakantie naar curacao?

Bekijk de speciale acties op TUI.nl ->

Aankomst op Hato

Na een vliegreis van circa 9,5 uur bij directe vluchten kom je aan op het prachtige Curacao. Het vliegveld heet Hato Airport en ligt aan de noord kust van het eiland. Een voordeel dat het vliegveld niet heel groot is, waardoor er niet heel veel gelopen hoeft te worden. Dat is natuurlijk wel lekker met het warme weer, aanpassen aan de temperatuur gaat daarom vrij snel.

Eenmaal uit het vliegtuig zal de douane snel volgen. Dit kan wel een aardig tijdje duren en zal na loop van tijd een rij vormen. Maar dat is niet heel erg, aangezien de koffers er toch nog niet gelijk zijn. Dus sluit rustig aan en hierna is het nog enkele meters lopen om de koffers op te halen.

De tip die ik wil meegeven is om bij aankomst direct een bedrag te pinnen. Zowel binnen bij de koffers is er een mogelijkheid als buiten in de aankomsthal (ja buiten!) is er een pinautomaat aanwezig. Altijd handig om gelijk contant geld op zak te hebben, zonder bij aankomst in het hotel eerst nog naar een pinautomaat te zoeken.

Aankomsttijden

Voor het ophalen van bezoekers is het belangrijk om de status van de aankomsttijden in de gaten te houden. Dit voorkomt dat u onnodig lang moet wachten op het vliegveld. Onderstaande tijden worden iedere 60 seconden ververst, zodat u telkens voorzien ben van de meest recente status!